Művészeti vezetés

Alapvetően kézműves típus vagyok, leginkább az alkotás folyamatát élvezem, és mindig az ilyen jellegű szakmai kihívásokat keresem. Pályafutásom során azonban többször is előfordult már, hogy vezetőként volt nagyobb szükség a tudásomra, ezért ezen a területen is hasznos tapasztalatokkal rendelkezem.

Pályafutásom kezdetén, a Varga Stúdió art directoraként hozzájárultam a Mr. Bean animációs sorozat kimagasló hazai és nemzetközi sikeréhez és népszerűségéhez.

A Corvus Design Reklámügynökség animációs divíziójának vezetőjeként, az ügynökség kreatív csapatával együttműködve, az animációs munkák mellett (Tv spot, banner, interaktív prezentációk, applikációk), hagyományos reklám anyagokhoz is készítettünk 2D-3D grafikákat és illusztrációkat.

A Cinemon animációs stúdió animációs rendezőjeként és művészeti vezetőjeként fontos szerepet vállaltam a Time for English angol nyelvoktató rajzfilmsorozat elkészítésében. A 12 darab - egyenként 10 perces - epizód, Ázsiától Afrikáig számos gyermeknek segít az angoltanulásban.

A Freelusion videomapping és táncstúdió concept artist és 3d generalist alkotójaként projekt alapú művészeti vezetést is végeztem. Büszke vagyok rá, hogy látványtervezőként és az animációs gyártás művészeti vezetőjeként részt vettem számtalan nemzetközi projection mapping show mellett a Magyar Állami Operaház 3D-s vetítéssel felturbózott Carmina Burana előadásának színrevitelében is.

Kapcsolat

Referenciák

Carmina Burana

Concept art, látványtervezés, az animációs gyártás művészeti vezetése.

Time for English

Concept art, illusztráció, művészeti vezetés, animációs rendezés.

Mr. Bean

Háttérfestés (számos epizód), művészeti vezetés (6db. epizód).

Freelusion Show - Celebrating New Year in Singapore

concept art, művészeti vezetés, 2d animáció

© Nyolci 2021
Kapcsolat